Jdi na obsah Jdi na menu

EPEIROS CUP 2015

To, ze nie som handler je jasne kazdemu, kto ma videl v kruhu s nasimi cane corso :) Kazdopadne, hanbu sme si nespravili a na moju velku radost sme zabodovali :D

Aslan, Quick, Bimba, Ari - nasa zostava na prestiznej akcii moloss klubu!

epeiros-2015.jpg

Dna 21.6. 2015 sa konal druhy rocnik prestiznej akcie Moloss klubu Slovensko :

EPEIROS CUP 2015

Kedze Nicola bol pracovne mimo, chtiac- nechtiac som musela absolvovat vystavu sama. Priznam sa, moje zdravotne problemy ma nutili k jedinej myslienke - ustat tie nase torpeda / 3 z nich boli na svojej prvej vystave/ :)

Ako prvy nastupil QUICKSILVER DAC v triede mladych v konkurencii 5 mladych psov. S Quickom sme sa naladili na rovnaku afinitu a po kratkom case nam to celkom slo, aj ked som pri zatackach brzdila toho mladocha co mi sily stacili. Vysledok VYBORNY 2 ma ohromne potesil, pretoze na prvom mieste a tretom mieste skoncil mlady pes po spolocnom otcovi Ich., Ch. Etanovi Dell' Antico Cerberus / takze sa nam na prvych 3 miestach v tr. mladych stretli polobratia :) /

epeiros-2015-fb.jpg

Do triedy otvorenej som ako s druhym nastupila s ASLANOM, nasou mladou atomovou bombou, ktora malo nechybalo a vybuchne. Jeho neuveritelna energia, sila, elegancia a vyborna stavba tela ho predurcuje k typickemu energickemu behu. Bohuzial, na mna uz tak radostny pohlad nebol, kedze som nedokazala s Aslanom drzat krk a rychlost, ale rozhodca ocenil jeho kvality a aj napriek tomu, ze som mu to pokazila, sme vybehali titul VYBORNY 1, CAC z konkurencie 6 psov.

epeiros-2015-fb1.jpg

Do mladych sme prihlasili nasu mladu Arien. Na moje prekvapenie bola velmi umiernena, kedze jej zvykom je skakat mi pomaly na hlavu a od radosti vrtiet celym telom. V kruhu sa spravala velmi slusne, avsak rozhodcovi sme tentokrat nepadli do oka. Slovne hodnotenie sme ustali s usmevom a urcite to vyskusame na dalsej vystave :)

epeiros-20151.jpg

Ako posledna nastupila Que Passion - BIMBA. Nasa zelezna lady si uzila svoju slavu ako jedina samotna v triede a teda sme vyhrali kontumacne s vysledkom VYBORNA 1, CAC :) Vypoculi sme si pekne slovne hodnotenie, elegantne sme sa ako damy prebehli kruhom a s usmevom sme vysli z kruhu po kratkej chvilke.

epeiros-20152.jpg

Na vystave sme predviedli teda dvoch surodencov z nasho prveho vrhu cane corso v Andrax Gold - JCh. ALSAN KING OF NKM & ARIEN DVDOA ANDRAX GOLD po rodicoch :

World Winner 2008, ICh., MultiCh., Multi BIS, Multi BISS, Multi Winner DESMO DELL' ANTICO CERBERUS  x ICH, MultiCh., JASMINE DELLA VALE DEGLI ORSI ALI

a dvoch surodencov z vrhu Q z chovatelskej stanice Dell' Antico Cerberus -  QUICK SILVER & QUE PASSION DELL' ANTICO CERBERUS po rodicoch :

ICH, CH. ETAN DELL' ANTICO CERBERUS x MCH, JCH., PRINCIPESSA DELL' ANTICO CERBERUS

Na zaver si dovolim napisat zopar slov k vystave. Opat vyborne vybrate miesto pre psov akymi su molossi. Tentokrat nas hostila dedinka Soporna a hotel Relax In, ktory ponukal v horucom pocasi prijemny tien stromov nielen pre psov ale aj pre nas vystavovatelov, obrovsku rozlohu arealu s moznostou osviezenia sa na hradzi pri rieke Vah, obcerstvenie ktore vedelo presne informovat o bezlepkovych vyrobkoch a zaroven ich aj zabezpecit / po prvy krat sa mi stalo, ze mi veduci kuchyne bez kontaminacie lepkovymi potravinami- pouzil rukavice - doniesol k bezglutenovemu gulasiku gluten free pecivo, co svedci o profesionalite personalu hotela a ja, aj ked nie som '' fajnova'', ako celiaticka som tento pristup velmi ocenila a urcite hotel navstivim aj pri inej prilezitosti/, krasne a tazke madaily pre vitazov tried, prekrasne kokardy a pohare pre vitazov tych  najvyssich titulov. Velke mnozstvo prihlasenych psikov ma urcite aj na svedomi aj to, ze sa organizatori rozhodli pozvat zahranicnych rozhodcov, ktori sa svojej nelahkej ulohy zhostili s plnou vaznostou a nadsenim pre posudzovane plemena. My za cane corso dakujeme p. Savvasovi Hadjisavvasovi z Cypru a budeme sa opat tesit na 3. rocnik tejto krasnej akcie majestatnych molossov!

ps: ja pevne verim ze ten dalsi rocnik absolvuju nasi psy v kruhu so svojim milovanym panickom, ktory je zaroven aj ich trenerom a handlerom :D

 

Portrét

Poslední fotografie


Kontakt

Kamenčíková Alexandra
R. Dilonga 6/A
920 01 Hlohovec
Slovakia

+421 - 910 99 17 18

andraxgold@gmail.com