Jdi na obsah Jdi na menu

Aniversary Club Show Chihuahua 2017

Aniversary Club Show SKCHČaP Tekovská Breznica, judge: Mr. Daniele Poltri / IT

3 DOGS ENTERED , 3 x 1.ST PLACE!!! 

FAST ´N´ FURIOUS Andrax Gold- CAC, ex. 1/3  very first show for PINGO!

pingo-kv.jpg

DULCINEA ANDRAX GOLD - CAC, ex. 1/5  and PRINCEZNA fulfiled condition for CLUB CHAMPION TITLE! 

princezna.jpg

PINGO + PRINCEZNA - BEST IN SHOW COUPLE /from tot. 7 couples in competition

bis-couple.jpg

(both are kids out of my beloved Mch. Don´t Worry Be Happy My SMILEY)

Ich., Mch. Club Ch. BACCARA Andrax Gold - BIS VETERAN II., ex 1

baki.jpg

ENRICO & DOGS ALWAYS THE BEST !!!!

couple.jpg

Na klubovú výstavu sme sa prihlásili tentokrát v obmedzenom počte, pretože malý Daniele mi zaberá skoro všetok voľný čas, a tak príprava psov na výstavy je o to zložitejšia, ale som veľmi hrdá na prirodzený charakter a exteriér mojich odchovancov. 

Svoj šarm po prvý krát prišiel ukázať náš PINGO oficiálne zvaný FAST ´N´FURIOUS Andrax Gold. Je to psík, ktorý sa narodil ako jedináčik mame Baki /Ich. Baccara Andrax Gold/ a otcovi Smileymu /Mch. Don´t Worry Be Happy My Smiley/. Po oboch rodičoch zdedil to najlepšie a tak sa predviedol s typickou hrdosťou, veselosťou a v konkurencii ostatných 3 krásnych psíkov si vybehal svoj prvý CAC a začal Slovenský šampionát krásy a stal sa oficiálne CHOVNÝM PSOM. O to viac ma teší Pingov úspech, pretože je to psík, ktorého sa Enrico rozhodol nechať pre seba a s ktorým len on nacvičoval kroky na výstavnom vodítku :) 

Ako druhá sa predviedla naša malá strela PRINCEZNÁ oficiálne menom DULCINEA Andrax Gold. Toto malé, zato riadne potreštené torpédo je moja srdcovka. Kedže hneď po narodení sme prišli o maminku (Delliah Andrax Gold) a odchovať šteniatka by sa dalo vyslovene nazvať šťastím, táto malá princeznička je vylepšenou maminkinou dlhosrstou kópiou. V jej očiach vidno presne tú istú iskru, ako mala Delinka, jej neuveriteľný temperament a veselosť je tak nákazlivá ako u jej otca Smileyho a úsmev na papuľke vás prinúti usmievať sa tiež.... Princeznička si vybehala svoj ďalší CAC a tak už nás len krôčik delí od titulu Šampion Slovenska, ktorý ale môžeme získať až v budúcej výstavnej sezóne. Avšak dvoma výhrami na klubovej výstave /jej úplne prvé víťazstvo bolo u váženej chovateľky p. Sheldy Hornby z Anglicka/ a splneným počtom bodov z výstav nám Princezná splnila podmienky na udelenie titulu KLUBOVÝ ŠAMPIÓN. 

Do tretice sa po dlhšej dobe ukázala naša profesionálka, evergreen babička veteránka z nášho úplne druhého odchovaného vrhu Ich., Mch. BACCARA Andrax Gold. Vždy keď balíme kufre, alebo sa niekam chystáme, Baki je pripravená vyraziť s nami. Je to môj malý tieň, ktorý ma sprevádza už viac ako 10 rokov. Jej mama Mch. Hele Škovranov Dvor /Nelinke/ po zisku Svetového víťaza veteránov a nespočetného množstva titulov, si užíva dôchodok vo veku 13 rokov v plnom zdraví a verím, že všetky jej deti, vnúčatá a pravnúčatá budú mať také pevné zdravie ako má ona. Baki si vybehala v záverečných súťažiach BEST IN SHOW VETERAN II. a my sme na ňu veľmi veľmi hrdí. 

V neposlednom rade sme sa zúčastnili záverečných súťaží o BEST IN SHOW COUPLE, kde polosúrodenci PRINCEZNÁ + PINGO spomedzi ďalších 7 párov získali prvenstvo a tak sa stali NAJKRAJŠÍM PÁROM VÝSTAVY! 

Ešte si dovolím zopár slov k výstave. Miestom konania bol kynologický areál v Tekovskej Breznici, ktorý nás privítal krásne upraveným skoseným trávnikom, miernym vetríkom a nie príliš horúcim letným slniečkom. Výstava bola zároveň oslavou 20. roku založenia klubu a pri tej príležitosti sa aj náležite klub postaral o oslavu. Darčeky, ktoré potešili snáď každého vystavovateľa v podobe klipsu /čivava al. papillon/, stoly plné zákuskov, bohaté občerstvenie v podobe rezňov, šalátu, čapovanej kofoly, či piva, tradičného gulášiku a v závere plánovanej grilovačky mali za následok skvelú náladu a kto nebol, môže len ľutovať. Vďaka celému organizačnému teamu, ktorému sa na tejto hladko prebiehajúcej výstave podarilo dopilovať a vybrúsiť všetky chybičky a výstava prebiehala bez najmenších problémov.  

Za posudzovanie ďakujeme rozhodcovi p. Danielovi Poltrimu, ktorý to s nami vydržal až do neskorých večerných hodín a to svedčí o jeho precíznom posudzovaní a podrobného posudku, ktorý nadiktoval viac ako 120 prihláseným psíkom. 

me-and-couple.jpg

 

Portrét

Poslední fotografie


Kontakt

Kamenčíková Alexandra
R. Dilonga 6/A
920 01 Hlohovec
Slovakia

+421 - 910 99 17 18

andraxgold@gmail.com